Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2015 13:08

Tartıştığı arkadaşının boğazını kesti!

ADANA’da özel okul öğrencisi 17 yaşındaki M.A.’nın, okul servisinde kız arkadaşı konusunda tartıştışıp boğazını kestiği, beyin ölümü gerçekleşen aynı yaştaki arkadaşı Doğuş Reyhan Eroğlu bu sabah öldü.

Tartıştığı arkadaşının boğazını kesti!
Adana,Doğuş,Anadolu,Yüreğir,Jandarma, okul servisi, arkadaşı, boğazını kesti,

Olay, geçen perşembe günü Merkez Yüreğir İlçesi’nde meydana geldi. Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğrencisi Doğuş Reyhan Eroğlu ile arkadaşı M.A., ders çıkışı evlerine dönmek için okul servisine bindi. Serviste Eroğlu ile A. arasında kız arkadaş konusunda tartışma çıktı.
SERVİSÇİ ARAÇTAN İNDİRMİŞ
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yolda duran servis şoförü, öğrencilere "Kozlarınızı aşağıda paylaşın" diyerek inmeleri için kapıyı açtı. Doğuş Reyhan Eroğlu, araçtan inmek için kapıya yönelirken, arkasından gelen M.A., elindeki falçatayla arkadaşının boğazına kesti. 
Atar damarı kesilince ağır yaralanan Eroğlu, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Doğuş Reyhan Eroğlu, beyin ölümü ardından bu sabah yaşamını yitirdi.
Kaçan M.A., jandarma tarafından yakalanırken, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...