Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2021 09:58

Tartıştığı genci öldürdü, ekipleri görünce intihar etti

İstanbul Çağlayan’da 23 yaşındaki bir genci karnından vuran şahıs ve bekçiler arasından bir süre kovalamaca yaşandı. Şahıs, ekipler tarafından tam yakalanacağı sırada başına dayadığı silahla intihar etti.

Tartıştığı genci öldürdü, ekipleri görünce intihar etti
İstanbul,Polis,Zanlı,Çağlayan,İntihar

İstanbul Çağlayan’da geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yaşanan olayda, sokak züzerinde karşılaştığı 23 yaşındaki Yusuf Çiçek ile Selim Doğan arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakması üzerin Doğan, üstünde taşıdığı silahla Çiçek’i karnından vurdu.

Saldırgan olay yerinden kayıplara karışırken, ağır yaralanan Çiçek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BEKÇİLERİ GÖRÜNCE BAŞINA SİLAHI DAYADI

Katil zanlısının yakalanması için ekipler çalışma başlatırken, o sırada semtte devriye gezen bekçiler, sokak üzerinde saldırgan Selim Doğan’ı gördü. Bekçiler şahsı yakalamak üzere yaklaştığı sırada Doğan, silahını çıkartarak başına dayadı.O esnada kendisini öldürmemesi için ikna çalışmalarına başlayan bekçi T.K, saldırgan Doğan başına ateş edeceği esnada müdahale etmek istedi.

Silahın ateş almasıyla Doğan başından ağır şekilde yaralanırken, bekçi T.K. da elinden hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından ağır yaralı Selim Doğan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Doğan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Olayla ilgili inceleme başlatan Kağıthane polisi, öldürülen Yusuf Çiçek’in emniyette, “gasp”, “hırsızlık”, “uyuşturucu ve uyarı madde kullanmak” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçlarından kaydı olduğunu belirledi. Genci öldüren Selim Doğan’ın ise, “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti”, “hırsızlık”, “dolandırıcılık”, “Görevi yaptırmamak için direnme” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...