Tgrt Haber
23 Eylül 2017 18:01

Tazyikli suyla yıkanan esnaf konuştu

Sivas'ta oto yıkamacıda sandalyeye bağlanarak tazyikli suyla yıkanan esnaf Metin Ali Akpınar (22), olayın şakadan ibaret olduğunu söyledi.

Tazyikli suyla yıkanan esnaf konuştu
Tazyikli su,esnaf,sivas,oto yıkama,tazyikli suyla yıkanan esnaf,açıklama

Akpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oto yıkama dükkanını yeni  açtığını söyledi.

Sosyal medyada video paylaştıklarını ve videoda yıkanan kişinin  kendisi olduğunu belirten Akpınar, "Bizim arkadaşlığımız şakacı bir arkadaşlık.  Burada gün içinde bunları sürekli yapıyoruz. Bu defa videoya çektik. Arkadaşlarla  normal şakalaşıyorduk. Erkan ağabey de kameraya çekmiş. İnternete yükleyince de  böyle bir Gündem çıktı ortaya." diye konuştu.

Tazyikli suyla yıkanan esnaf konuştu

Akpınar, haberlerde çalışan olarak geçtiğini ancak iş yerinin  kendisine ait olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Biz burada gönül rızasıyla güldük eğlendik. Bu olay yaşandıktan sonra  da çıktık çarşıda çayımızı içtik. Videoda da belli, biz güldük, eğlendik. Videoya  çeken de ben de hepimiz gülüyorduk. 'İşkence yapılırken gözlük, ağızlık taktılar'  denilmiş. Alakası yok. Haberlerin hepsine çıkmışız, hepsinde de farklı şeyler  yazıyor, 'Dükkan sahibi çırağına işkence yapıyor' diye. Sabah da dükkana geldik,  Sosyal Güvenlik Kurumundan geldiler, polisler geldi, bizi emniyete götürdüler, 4  saat emniyette kaldık. Onlar da işin şaka olduğunu anladılar. Olay tamamen  şakadan ibaret. Hakkımızda açılan soruşturmalar da kapandı. Emniyet, ifadeleri  gerekli yerlere gönderecekmiş."

Tazyikli suyla yıkanan esnaf konuştu

Toptancılar Sitesi'nde, bir oto yıkamacıda sandalyeye bağlı Akpınar'ın  fırçayla köpüklendikten sonra tazyikli suyla yıkanmasıyla ilgili görüntüler,  sosyal medyada ve basında yer almış, konuyla ilgili idari ve adli tahkikat  başlatılmıştı.

Tazyikli suyla yıkanan esnaf konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...