Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 16:20 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 17:40

Son dakika! Meclis 'sağlıkta şiddet' için acil toplanıyor

Son dakika haberi: TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sağlıkta şiddet konusunu görüşmek üzere Meclis’i 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te olağanüstü toplantıya çağırdı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Meclis 'sağlıkta şiddet' için acil toplanıyor
sağlıkta şiddet

Son dönemde sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleşen şiddet olaylarının artmasıyla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) harekete geçti. 

Bu kapsamda Meclis Başkanı Mustafa Şentop, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve şiddet olaylarının nedenleri ve bu konuda alınması gereken önlemlerin görüşülmesi için TBMM Genel Kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdı.

ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER KONUŞULACAK

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptığı açıklamaya göre, Anayasa’nın 93 ve Meclis İçtüzüğü’nün 7’nci maddeleri gereğince TBMM Genel Kurulu 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00'te toplantıya çağrıldı. Olağanüstü Genel Kurul'da sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin nedenleri, bu konuda alınması gereken önlemler konuşulacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...