Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2013 16:39

TCDD'nin bazı ihaleleri soruşturuluyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede konuya ilişkin haber yayımlandığı anımsatıldı.

TCDD'nin bazı ihaleleri soruşturuluyor
TCDD'den yapılan yazılı açıklama,haberler çıktığı, aynı haberlerin internet sitelerinde de yer aldığı ifade edildi ,

TCDD'nin yaptığı bazı ihalelerle ilgili ihbarlar üzerine başlatılan soruşturmanın halen devam ettiği belirtilen açıklamada, haber içeriğindeki bazı bilgilerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Soruşturmanın, CMK'nın 157. maddesi doğrultusunda "gizlilik" çerçevesinde yürütüldüğü vurgulanan açıklamada, haberdeki bilgilerin nasıl elde edildiğinin anlaşılamadığı, soruşturmanın gizliliğini ihlal edenler hakkında Ankara Cumhuriyet Başavcılığınca soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, bazı gazetelerde TCDD hakkında ithamlar içeren haberler çıktığı, aynı haberlerin internet sitelerinde de yer aldığı ifade edildi Açıklamada şunlar kaydedildi:"Söz konusu haberlerde, şüpheli oldukları iddia edilen TCDD Genel Müdürü dahil olmak üzere Kuruluşumuzdan diğer bazı isimlere de yer verilmiş olup, haklarında soruşturma yapıldığı yönünde ifadelere yer verilmiştir. Bugüne kadar Kuruluşumuzdan hiç kimsenin ifadesine başvurulmamıştır.Öte yandan TCDD Genel Müdürü Karaman da kızının düğününün Haliç Kongre Merkezinde yapıldığını ifade ederek, "Düğüne ait masraflar ile İngiltere'deki harcamalar tarafımızca karşılanmıştır. Buna ilişkin faturalar ve ödeme belgeleri bende mevcuttur" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...