Tgrt Haber
25 Eylül 2021 18:44

'TEKNOFEST selamı'na Aziz Sancar da dahil oldu

TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarışma etabında başarı kazanan adaylara ödüllerini takdim etti. Ödül töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar kapanış bölümünde TEKNOFEST selamı verdi.

'TEKNOFEST selamı'na Aziz Sancar da dahil oldu
TEKNOFEST,Recep Tayyip Erdoğan,Aziz Sancar,Selçuk Bayraktar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali 2021'i (TEKNOFEST) ziyaret etti. Gösterileri takip eden ve ardından katılımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Gençlerimizin, onları harflerle tanımlayanların fersah fersah ötesinde ufka sahip olduğunu biliyoruz. Burada ülkemizi huzurla güvenle teslim edeceğimiz pırlanta gibi bir gençlik görüyoruz” dedi. 

36 AYRI KATEGORİDE ÖDÜL VERİLDİ

Konuşmasının ardından canlı bağlantıyla 27 ilde eş zamanlı olarak Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerinin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, 27 il ile birlikte sahnede diğer yetkililerle açılış kurdelesini keserken, katılımcılardan makasları günün anısına saklamalarını istedi.

Erdoğan, Aziz Sancar ile birlikte TEKNOFEST yarışmalarında projeleriyle dereceye giren takımlara 36 ayrı kategoride ödüllerini verdi.

'TEKNOFEST selamı'na Aziz Sancar da dahil oldu

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TEKNOFEST 2021 plaketini takdim etti.

Ödül takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Sancar ile birlikte kollarını bağlayarak gelenekselleşen TEKNOFEST duruşu yaptı ve fotoğraf çektirdi.

'TEKNOFEST selamı'na Aziz Sancar da dahil oldu

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...