Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2020 10:25

Tel Abyad’da eylem hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li terörist yakalandı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Tel Abyad'da PKK/YPG'li teröristlerin gizlendikleri evlere yaptığı operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirirken, eylem hazırlığındaki 4 terörist sağ olarak ele geçirildi.

Tel Abyad’da eylem hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li terörist yakalandı
msb,terörist

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bulunan Tel Abyad’da terör örgütü PKK/YPG’li teröristlerin gizlendikleri evlere operasyon gerçekleştirildiği, operasyonda PKK/YPG terör örgütü üyesi 4 teröristin sağ olarak yakalandığı kaydedildi. Operasyonda yapılan aramalarda evlerin farklı bölmelerine gizlenmiş 3 adet AK-47 piyade tüfeği, 15 adet şarjör, 1 adet tabanca, çok sayıda mühimmat, 1 adet hücum yeleği ve 13 adet bilgisayar, 3 milyon 990 bin (40 bin lira) Suriye parası ele geçirildi. Ele geçirilen mühimmatların bir kısmının ise zırh delici özellikte olduğu ve AK-47 piyade tüfeğinin ateş etmeye hazır şekilde dolu olarak bekletildiği belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...