Tgrt Haber
30 Nisan 2019 13:39

Tel Rıfat kırsalında Türk Birliği'ne saldırıda 3 Türk, 1 OSÖ askeri yaralandı

Suriye’nin Tel Rıfat kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı.

Tel Rıfat kırsalında Türk Birliği'ne saldırıda 3 Türk, 1 OSÖ askeri yaralandı
öso,tel rıfat,türk askeri,suriye,tsk

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde PKK/PYD terör örgütü tarafından Suriye’deki TSK unsurlarına saldırı düzenlendi. Saldırıda bir asker şehit oldu. 3 askerde yaralandı. Şehit asker ile laralı askerler, ambulans ile geniş güvenlik önlemleri altında Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede polis ve askerler güvenlik önlemleri aldı. Şehit askerin naaşı otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Terör örgütü hedefleri vuruluyor 

Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki askerler tarafından ateş destek vasıtalarıyla PKK/PYD hedeflerinin ateş altına alındı. Patlama sesleri Kilis’in sınır hattından duyulurken, bölgeye takviye askerler sevk edildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...