Tgrt Haber
11 Kasım 2021 14:36

Televizyon, motosiklet, 30 kilo et... Hırsızların rahat tavırları pes dedirtti

Malatya’da girdikleri bir işyerinde gözlerine kestirdikleri televizyon, motosiklet ve dolaptaki 30 kg eti çalan hırsızların güvenlik kamerasına yansıyan rahat görüntüler pes dedirtti.

Televizyon, motosiklet, 30 kilo et... Hırsızların rahat tavırları pes dedirtti
Hırsız,Malatya,Televizyon,Motosiklet

Malatya’da gece saatlerinde 2 hırsız gözlerine kestirdikleri bir lokantaya girdiler. İş yerinde bulunan televizyon, motosiklet ve dolata bulunan 30 kg eti çalarak kayıplara karıştılar. Hırsızların olay yerinden vurdumduymaz ve rahat tavırlarla uzaklaşmaları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

105 SAATLİK KAYIT İZLENDİ

Sabah saatlerinde fark edilen olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, izlenen 105 saatlik kamera görüntülerinin ardından kimlikleri tespit edilen şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı, çalınan televizyon ise bulunarak sahibine teslim dildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...