Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Nisan 2017 13:17

Telsiz anonsu ortalığı karıştırdı, komandolar her yerde onları arıyor

Karabük'te, dağlık alanda bir ailenin kaza yaptığı iddiasıyla başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarına, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bünyesinden Asayiş Komando Bölüğü, AFAD, UMKE, 112 Acil Servis, Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük Off Road Kulübü üyeleri katıldı.

Telsiz anonsu ortalığı karıştırdı, komandolar her yerde onları arıyor
anons, karabük, aile, kaza,

Karabük İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdür Yardımcısı Ümit Çanka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çalışmaların yaklaşık 150 kişiyle sürdüğünü ifade eden Çanka, "Arama çalışmalarına dün öğleden sonra Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bünyesinden Asayiş Komando Bölüğü de katıldı. Yine AFAD, UMKE, 112 Acil Servis, Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük Off Road Kulübü üyeleri arama çalışmalarına katılıyor." diye konuştu. 

Son dakika: Telsiz anonsu ortalığı karıştırdı Komandolar her yerde onları arıyor

TELSİZ ANONSU ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

Amatör telsizle Eflani ilçesinde bir kişiyle bağlantı kuran ve isminin Ramazan Çelik olduğunu belirten şahsın, eşi ve bir çocuğuyla Başköy Baklabostan mevkisinde aracıyla uçuruma yuvarlandığını dile getirip yardım talep etmesi üzerine, jandarma, AFAD, UMKE, Orman İşletme, 112 Acil Servis ve Off Road Kulübü ekiplerince, Eskişehir'den gelen askeri helikopter ve insansız hava aracı desteğiyle arama çalışması başlatılmıştı. 

Telsiz anonsu ortalığı karıştırdı, komandolar her yerde onları arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...