Tgrt Haber
22 Şubat 2014 09:22

Tem otoyolunda yolcu otobüsünde yangın

Ankara'ya giden ve içerisinde 50 yolcunun bulunduğu bir yolcu otobüsünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Tem otoyolunda yolcu otobüsünde yangın
Yolcu otobüsünde yangın paniği, yolcu otobüsü yandı, tem'de otobüs yandı, otobüs alevlere teslim oldu,

Tem otoyolundan Ankara yönüne seyreden Faruk Comba idaresindeki 19 TU 736 plakalı yolcu otobüsü, Bolu Dağı Tüneli ikinci viyadükleri üzerinde motor kısmından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İçerisinde 50 yolcunun bulunduğu otobüsün yandığını gören Comba, otobüsü sağ şeride çekerek, yolcuları indirdi. İtfaiye ekiplerini arayarak yardım isteyen Comba, kendi imkanlarıyla çıkan yangını, yangın söndürme tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen karayolları ve Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa bir süre içerisinde söndürüldü. Otobüste kısmen hasar oluştu.
Otobüsten inen yolcular başka araçlarla yollarına devam etti. Yangın nedeniyle kontrollü bir şekilde verilen ulaşım, ekiplerin yangına müdahalesinin ardından normale döndü. İstanbul'dan Ankara'ya gitmek için yola çıktıklarını ifade eden Faruk Comba, AA muhabirine, "Seyir halindeyken otobüsün arka kısmından çıngıların çıktığını gördüm. Daha sonra sağ şeride çekerek otobüsten yolcuları indirdim. Otobüste bulunan yangın tüpleriyle yangına müdahale ettik. Yardım istediğimiz itfaiye ekipleri olay yerine gelerek, çıkan yangını kısa bir süre içerisinde söndürdü" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...