Tgrt Haber
03 May 2014 17:09

TEM'de bir TIR alev alev yandı

İstanbul'dan Trabzon'a oyuncak, kimyasal madde ve motor yağı taşıyan tır aniden alev aldı.

TEM'de bir TIR alev alev yandı
tır yangını, sakarya, Nejat Demirci, trabzon, istanbul, tem otoyolu, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

TEM otoyolunda seyir halindeyken alev alan kimyasal madde ve oyuncak yüklü tırın dorsesi yanarak kullanılamaz hale geldi. İstanbul'dan Trabzon'a oyuncak, kimyasal madde ve motor yağı taşıyan Nejat Demirci yönetimindeki 32 PC 079 plakalı çekiciye bağlı 53 AE 953 plakalı dorsenin lastiği Arifiye mevkisinde alev aldı. Dumanı gören sürücü, aracı emniyet şeridine alarak, çekiciyi dorseden ayırdı. Kısa sürede dorseyi saran alevlere Sakarya Büyükşehir, Adapazarı ve Arifiye Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. İki saatlik çalışmayla söndürülen yangında dorse kullanılamaz hale geldi, Ankara yönüne ulaşıma kapatılan otoyolda bir kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Müdahalenin ardından ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlandı.
"Lastik patladı ve ateş aldı"
Sürücü Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'un Güneşli semtinden aldığı yükü Trabzon'a götürdüğünü söyledi. Arifiye yakınlarında dorsenin lastiğinin patlayarak alev aldığını anlatan Demirci, "Nasıl olduğunu anlamadım. Hemen itfaiyeye haber verdim. İlk müdahaleyi ben yaptım, tabii yetersiz kaldı. Ardından itfaiye de kısa sürede geldi ve müdahalede bulundu. Şükürler olsun ki can kaybı yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...