Tgrt Haber
20 May 2014 09:43

TEM'de dehşet dakikaları, genç doktor yaşamını yitirdi, eşi dehşeti gördü

Dr. İsmail Köklü, saat 17.00 sıralarında TEM yolunun Sakarya’nın Akyazı İlçesi Topağaç mevkiinde otomobilinin kirlenen camını temizlemek için yol kenarında durdu. Araçtan inen Dr. İsmail Köklü’ye, bu sırada arkadan gelen Metin Y. yönetimindeki kamyon çarptı

TEM'de dehşet dakikaları, genç doktor yaşamını yitirdi, eşi dehşeti gördü
ismail köklü,tem,kaza,sakarya akyazı ilçesi,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle Ankara’ya gezmeye giden İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Üroloji Servisinde asistan doktoru İsmail Köklü ve aynı hastanede görev yapan Dermotoloji Servisi’nde görevli doktor 28 yaşındaki Nagihan Köklü, dün öğle saatlerinde evlerine dönmek üzere yola çıktı.
Dr. İsmail Köklü, saat 17.00 sıralarında TEM yolunun Sakarya’nın Akyazı İlçesi Topağaç mevkiinde otomobilinin kirlenen camını temizlemek için yol kenarında durdu. Araçtan inen Dr. İsmail Köklü’ye, bu sırada arkadan gelen Metin Y. yönetimindeki kamyon çarptı.Çarpmanın şiddetiyle savrulan Dr. İsmail Köklü, düştüğü yerde yaşamını yitirdi. Eşi gözleri önünde can veren Dr. Nagihan Köklü ise fenalık geçirdi.Dr. İsmail Köklü’nün cansız bedeni Akyazı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Hastane morguna güçlükle götürülen perişan haldeki Dr. Nagihan Köklü gözyaşları içinde telefonla annesine, "Anne ne olursun gel. Anne ne olur. Dayanamıyorum ne olur gel" diye feryat etti.Dr. İsmail Köklü’nün cesedi savcılık incelemesinin ardından görev yaptığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...