Tgrt Haber
26 Şubat 2015 12:33

TEM'deki TIR parkında 2 ceset bulundu

TEM’in Sapanca Kurtköy TIR Parkı’nda yol kenarında bariyerlerin hemen yanında, defalarca bıçaklandıktan sonra tabanca ile ateş de eldilerek öldürülen 32 Emine Küçük ile 28 yaşındaki Mustafa Bayrak’ın cesetleri bulundu.

TEM'deki TIR parkında 2 ceset bulundu
bugün,Ankara,Sapanca,İstanbul

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan iki cesedin, bir doktor ve bir ilaç mümessiline ait olduğu öğrenildi. İki ceset, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında bulundu.
Olay, dün gece TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde tali yolda, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında meydana geldi. Bölgede meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı devriye atan polis ekiplerinin yerde hareketsiz yatan iki insan bedeni görmesi üzerine durumu 112 Acil ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler bölgede yaptığı incelemeler sonucunda yerde yatan cesetlerden birinin 31 yaşındaki İlaç Mümessili Mustafa Bayrak’a diğerinin ise 32 yaşındaki Düzce nüfusuna kayıtlı doktor Emine Küçük olduğunu belirledi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda iki şahsın önce bıçak darbeleriyle daha sonra da tabancayla öldürüldükleri tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonucunda Sapanca İlçe Hastanesi morguna kaldırılan Bayrak ve Küçük’e ait cesetler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
KIZINI ALMAK İÇİN UĞRAŞIYORMUŞ
Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde TEM Otoyolu üzerindeki bir TIR parkında cesedi bulunan Emine Küçük’ün, aile hekimi olarak Düzce’de 9 yıl görev yaptığı, geçen yıl eşinden boşanması üzerine tayinini isteyerek İstanbul’da göreve başladığı belirlendi. Emine Küçük’ün, mahkemenin kızının velayetini babasına vermesi üzerine bir süredir boşandığı eşiyle kızını alabilmek için görüştüğü kaydedildi.
BAYRAK'IN KUZENİ KONUŞTU
Mustafa Bayrak’ın kuzeni Süleyman İnce, “Bize sabah erkenden haber geldi. Benim kuzenim Mustafa Bayrak. Bunlar Sapanca’da kuzenimin nişanlısı evini satacaktı Sapanca’da ve buradan kuzenimle birlikte yola çıktılar. Alacak kişi ‘Bizim aracımız var sizin araçla gelmenize gerek yok’ deyince bunları aldılar, evi devretmek için Sapanca’ya gidiyorlar. Evi devrettikten sonra bunlar kurşunlanıyor ve bir kenara atılıyor büyük ihtimalle. Alıcılar bize söylediklerine göre Aselsan’da mühendis olduğunu söylemiş, yanında bir de güvenlikçisi varmış. Kuzenim ilaç mümessili, Emine Küçük ise doktordu, aile hekimiydi kendisi” dedi.
Kaynak: Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...