Tgrt Haber
09 Ocak 2022 12:52

Son dakika! Temel Karamollaoğlu'ndan kötü haber: Hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberi: Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastaneye kaldırıldı. Parti Sözcüsü Birol Aydın'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Karamollaoğlu'nun tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırıldığı belirtildi.

Son dakika! Temel Karamollaoğlu'ndan kötü haber: Hastaneye kaldırıldı
temel karamollaoğlu,saadet partisi

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Haberi parti sözcüsü Birol Aydın, Twitter'dan duyururken Karamollaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Birol Aydın paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine, doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir."Son dakika! Temel Karamollaoğlu'ndan kötü haber: Hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...