Tgrt Haber
09 Temmuz 2015 12:52

TEM'i kapatan zincirleme kaza

TEM Otoyolu Pendik mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle yol Edirne istikametine yaklaşık yarım saat kapalı kaldı.

TEM'i kapatan zincirleme kaza
tem kaza,

Kaza saat 10.30 sıralarından TEM Otoyolu Edirne istikameti Pendik mevkiinde meydana geldi. 
Edinilen bilgeye göre Ahmet Civelek yanına kızkardeşi, eniştesi ve 2 yeğenini alarak Bursa'dan İstanbul'a doğru yola çıktı. Yeğenine okul bakacak olan Civelek aracındaki arıza nedeniyle TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde aniden durdu. Bunun üzerine arkadan gelen otomobil, kamyon ve kamyonetin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.
AİLE ŞOK YAŞADI
Kazada kamyonet sürücüsü yaralanırken diğer araçlarda bulunanlar kazayı yara almadan atlattı. Kazaya neden olan ve Bursa'dan gelen aracın içindeki aile uzun süre kazanın şokunu atlatamadı. Araçta bulanan anne Özlem Kaykal “Aniden araç kitlendi. Arkadan çarptılar .Bursa'dan geliyoruz , kızım Ecem'e okul bakacaktık. Kazayı ucuz atlattık“ diye konuştu.
TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI
Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda uzun araç kuyruğu yaşandı. Kazaya karışan araçlar kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri yola dökülen yakıtı temizledi. Yaklaşık yarım saat kapalı kalan TEM otoyolu daha sonra tekrar trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...