Tgrt Haber
24 Ağustos 2017 19:08

Temizlik görevlilerinin örnek davranışı

Kütahya'da 2 temizlik görevlisi kadın, parkta bulduğu cüzdanı polise teslim etti.

Temizlik görevlilerinin örnek davranışı
temizlik görevlileri,,örnek davranış

Kütahya'da 2 temizlik görevlisi kadın, parkta bulduğu cüzdanı polise teslim etti. 
Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Saniye Çelik ve Betül Çalar parkta temizlik esnasında fark ettikleri cüzdanı sahibini bulamayınca polise verdiler. Cüzdan sahibinin bulunmasının ardından bu örnek davranışları nedeniyle Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından 500 TL ikramiye ile ödüllendirildi. 
Belediye Başkanı Saraçoğlu, “Bu örnek davranış Kütahya’nın yaşanabilir güvenli bir şehir olduğunu gösteriyor. Böyle güvenilir kişiler ile de çalışmak bizi memnun ediyor. Bizim tüm personelimiz buldukları emanetleri sahiplerine ulaştırma konusunda ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar” dedi.
Çalıştıkları yerlerde daha önceden de bu tür para, cüzdan, telefon gibi eşyaları buldukları söyleyen Saniye Çelik ve Betül Çalar, “Bu bizim insanlık görevimizdi, biz bize düşen görevi yerine getiriyoruz. Biz helalinden para kazanmak istiyoruz. Bulduğumuz cüzdan'ın içine bakmadık ancak baya kabarık bir cüzdandı. Biz şefimiz ile görüştük sonra polis ekiplerine cüzdanı teslim ettik” şeklinde konuştular. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...