Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 11:03

Temizlik görevlisi ile kedinin dostluğu yüzleri gülümsetti

Elazığ’da bir temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasından yaşanan dostluk yüzleri gülümsetti. Görevli, 2 yıldır hem çevreyi temizlediğini hem de sokak kedilerine masaj yaptığını belirtti.

Temizlik görevlisi ile kedinin dostluğu yüzleri gülümsetti
Temizlik,,Elazığ,,Sokak kedisi,

Elazığ’ın Harput mahallesinde temizlik görevlisi olan Metin Demirtaş, 2 yıl önce bir sokak kedisiyle çok güzel bir dostluk kurdu. Demirtaş’ın göreve başlayacağı saati bilen kedi, her sabah onu aynı köşede karşılıyor. Demirtaş ise bu karşılamaya süpürgesiyle ile masaj yaparak karşılık veriyor.

VİDEO VİRAL OLDU

Kedi, görev sırasında Demirtaş’ın yanından bir an olsun bile ayrılmıyor. O anları Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, cep telefonu kamerası ile çekerek sosyal medyaya yükledi. Videoda Demirtaş'ın çevreyi temizlerken, süpürgesi ile de kediye yaptığı masajın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede viral oldu. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...