Tgrt Haber
29 Ağustos 2015 06:33

Terörden kaçış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gerilim tırmandı. Genç yaşlı demeden vatandaşları çatışma bölgesine taşıyan teröristler, tüplü tuzaklar kurdu.

Terörden kaçış
pkk, terör,

Güvenlik güçleri ise düğmeye bastı. 2 mahallede mutfak tüpüyle desteklenmiş patlayıcıları yerleştirdikleri barikatlar kuran PKK'lı teröristlere yönelik operasyon başlatıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat ekiplerine uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlere ateş açıldı. 20 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Önceki gün konulan sokağa çıkma yasağı ise dün sabah kaldırıldı. Hainlerin kazdığı hendeklerin kapatılmasıyla hayat normale dönmeye başlarken, çatışmanın izleri gün aydınlanınca ortaya çıktı. Çok sayıda ev, terörist saldırısı sonucu büyük hasar aldı. Gerginliklerin sürdüğü bazı mahallelerde vatandaşlar, güvenlik nedeniyle evlerini boşaltarak farklı bölgelere taşındı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...