Tgrt Haber
30 Temmuz 2019 15:26

Teröristlere yardım eden kişi yakalandı!

Şırnak Silopi'de teröristlere yardım eden 1 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Teröristlere yardım eden kişi yakalandı!
msb,şırnak açıklama

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında, Şırnak Cudi Dağı kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı'nca 28 Temmuz tarihinde hava destekli operasyon gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen 4 teröristen birinin, terör örgütü içerisinde sözde tim komutanı olarak faaliyet gösteren Şervan kod adlı terörist olduğu belirlendi. 

Teröristin, 26 Temmuz’da Jandarma Yol Kontrol ve Arama Noktası'nda, 2 jandarma personelinin yaralandığı silahlı saldırı olayının faillerinden biri olduğu tespit edildi.

Ayrıca, Silopi'de, 26 Temmuz 2019 tarihinde Jandarma Yol Kontrol ve Arama Noktasına saldırı düzenleyen ve 2 jandarma personelinin yaralanmasına neden olan olayda, teröristlere yardım ettiği tespit edilen 1 şüpheli yakalanarak, tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...