Tgrt Haber
25 Kasım 2016 11:54

Teröristlerin kış üslenmesine yönelik operasyon

Hareketli saatler...Türkiye'de, terör açısından en kritik noktalardan biri olarak gösterilen ve çeşitli terör örgütlerinin kış üslenmesinde kullanmaya çalıştığı belirtilen Tunceli'nin Aliboğazı mevkisine hava destekli operasyon başlatıldı.

Teröristlerin kış üslenmesine yönelik operasyon
tunceli,terörist,kış üstlenmesi,

İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) aldığı anlık istihbaratın  değerlendirilmesinin ardından kentin Hozat ile Çemişgezek ilçeleri arasında yer  alan Aliboğazı mevkisinde bazı terörist hedefler tespit edildi.

İMHA EDİLDİ

Bu tespit üzerine başlatılan operasyon çerçevesinde havalanan Türk  Hava Kuvvetlerine bağlı 2 adet F-16, belirlenen söz konusu terörist hedefleri  bombalayarak imha etti.Ardından bölgeye gönderilen "kobra" tipi helikopterler de terör örgütü  mensuplarının kaçış güzergahlarını ateş altına aldı.

ARAMA TARAMA FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Halen devam eden operasyon kapsamında bölgeye askeri birlikler sevk  edildiği ve bölgedeki arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü öğrenildi.
 Türkiye'de terör açısından en kritik noktalardan biri olarak  gösterilen Aliboğazı mevkisinin çeşitli terör örgütlerince kış üslenmesinde  kullanılmaya çalışıldığı belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...