Tgrt Haber
11 May 2021 11:21

Thodex vurguncusu Özer'i bulana 50 bin euro ödül

Thodex soruşturmasında yeni bir detay ortaya çıktı. Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer’in, ülkede gıda tedarikçiliği yapan bir firmanın sahibi tarafından himaye edildiği öğrenildi. Arnavutluk emniyeti, Özer’i bulana 50 bin euro ödül verileceğini açıkladı.

Thodex vurguncusu Özer'i bulana 50 bin euro ödül
faruk fatih özer

Arnavutluk emniyeti Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'i ihbar edene veya kayda değer bir bilgi verene ödül vereceğini açıkladı. böylelikle Firari Thodex para borsası kurucusu, Faruk Fatih Özer'i arama çalışmaları yeni bir boyut kazandı.

Bütün ihbarları değerlendiren Arnavut emniyeti kriptocu Faruk'un yakalanması yönünde önemli bir bilgi verene 50 bin euro ödül verecek.

THODEX VURGUNCUSUNUN MAFYA BAĞLANTISI ÇIKTI

Faruk Özer'in Mafya bağlantısına ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Özer'in ülkenin iş dünyasında gıda ürünleri tedarikçisi olan bir firmanın sahibinin himayesinde korunduğu ortaya çıktı.

OLAYIN GEÇMİŞİ?

Faruk Fatih özer, Thodex şirketi üzerinden çok sayıda kişiyi milyon dolarlarca dolandırmış ardından da Arnavutluk’a kaçmıştı.



Thodex vurguncusu Özer'i, kaçış sürecinde otele yerleştiren ve otelden alan kişilerin kimlikleri de tespit edildi. Son yapılan operasyonda Özer'i otele yerleştiren kişinin Altjan Canaj adında bir Arnavutluk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Bu şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheli ifadesinde Faruk Özer'in büyük bir dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra arkadaşı Edevaldo Haxhiu ile görüştüğünü daha sonra ise korkup saklandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...