Tgrt Haber
15 May 2021 12:33

Thodex vurgunu: Kripto tosuncuk köşeye sıkıştı

Polis, Thodex patronu Faruk Fatih Özer’in ensesinde. Kripto para borsasını sarsan vurgunun ardından Arnavutluk’a kaçan Özer’in birkaç gün içinde yakalanması bekleniyor. Faruk Fatih Özer, yakalandıktan sonra 48 saat içinde Türkiye’ye iade edilecek.

Thodex vurgunu: Kripto tosuncuk köşeye sıkıştı
thodex vurgunu,,kripto para,,faruk fatih özer,

Kripto parada büyük vurguna imza atan, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanması için gözler Arnavutluk’a çevrildi.

Operasyona destek vermek için Arnavutluk’a giden Türk polisi geri döndü. Gözler, Arnavutluk’tan gelecek açıklamaya çevrildi.

Faruk Fatih Özer yakalandığında önce, Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.

TÜRKİYE’YE İADE EDİLECEK

Kırmızı bültenle aranan Özer’in pasaportu kısıtlamalı olduğundan, kendisine yeni pasaport çıkartılacak. Ardından da İnterpol'e teslim edilecek olan Özer’in 48 saat içinde Türkiye'ye iadesi gerçekleşecek.

Faruk Fatih Özer'e Arnavutluk'ta yardım edenler ise o ülkede yargılanacak.






 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...