Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2022 10:00 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 10:05

THY indirimli bilet kampanyası başlattı: 299 liradan başlayan uçuşun şartları belli oldu…

Türk Hava Yolları indirimli bilet kampanyası ile ilgili bilgileri paylaştı. 299 liradan başlayacak olan iç hat uçuşlarında uygulanacak avantajlı bilet satışlarının 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasında olacağı duyuruldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
THY indirimli bilet kampanyası başlattı: 299 liradan başlayan uçuşun şartları belli oldu…
THY,uçak bilet,kampanya,ucuz bilet

THY indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada söz konusu kampanyanın sınırlı sayıda koltuk için geçerli olduğu ifade edilirken indirimden yararlanmak isteyen yolcuların 2 ve 3 Ağustos 2022 tarihlerinde satılacağını açıklandı. Söz konusu biletler ile yolcular 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek.

BİLAL EKŞİ: AYRICALIKLA FİYATLARLA UÇUŞ İMKANI

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye'nin eşsiz güzelliklerini hem vatandaşlar hem de dünyanın dört bir yanından gezginlerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Ekşi, "Bir yandan yeni açılan havalimanlarımıza kanat açarken diğer yandan misafirlerimize ayrıcalıklı fiyatlarla uçma imkanı tanıyoruz. Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı ve en değerli markası olarak gökyüzünü daha ulaşılabilir hale getirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

THY İNDİRİMLİ BİLETİN KOŞULLARI NE?

Sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olan kampanyalı biletler, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, THY codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak. Vatandaşlar kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere THY'nin internet sitesinden ulaşabilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Saliha10 Ekim 2022 13:29

Oğlum asker biletini alamıyorum Kıbrıs’tan Adana’ya gelecek

Sonraki Haber Yükleniyor...