Tgrt Haber
23 Ocak 2022 19:46

THY duyurdu: İstanbul'da çok sayıda uçak seferi iptal edildi

Son dakika haberi: İstanbul'da etkili olan kar yağışı, hava yolu ulaşımını da olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan duyuruda, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bazı uçak seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

THY duyurdu: İstanbul'da çok sayıda uçak seferi iptal edildi
thy,sefer,iptal,uçak

Türk Hava Yollar (THY), İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın yapılması planlanan bazı uçak seferlerinin olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

SABİHA GÖKÇEN'DE SEFERLERE KAR ENGELİ

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Olumsuz hava koşullarını tüm otoriteler ile iş birliği içerisinde takip ediyoruz. 24 Ocak tarihli, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferimiz iptal edilmiştir. Seyahatiniz öncesinde uçuşunuzun durumunu kontrol etmenizi öneriyoruz" ifadalerini kullandı.

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA 36 SEFER İPTAL

Hava koşullarının uçuşlara olumsuz etkisini en aza indirmek için tedbirler almayı sürdüren THY,  akşam saatleirnde yeni bir duyuru yaparak iç ve dış hatlarda planlanan bazı seferlerin iptal edildiğini bildirdi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada, "24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 36 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz" denildi. Yolcuların uçuşlarıyla ilgili son durumu "https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/" bağlantısından öğrenebilecekleri belirtildi.

DÜN DE SEFERLER İPTAL EDİLMİŞTİ

Yahya Üstün, dün yaptığı duyuruda olumsuz hava koşulları yüzünden Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 23 Ocak tarihli 31 seferin iptal edildiğini açıklamıştı.

İPTAL EDİLEN UÇUŞLARI KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...