Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2017 22:07

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den flaş kabin yasağı açıklaması

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) uçuşlarında uygulanan elektronik cihaz yasağıyla ilgili önemli bir açıklama bulundu. Ekşi, "Amerika seferlerine uygulanan Elektronik Cihaz yasağının 5 Temmuz Çarşamba günü kalkmasını bekliyoruz" dedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den flaş kabin yasağı açıklaması
Bilal Ekşi,Elektronik cihaz yasağı,ABD

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bila Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kabin yasağınının kalkacağı tarihi açıkladı. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşıma Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) resmi hesaplarını da ekleyerek: "Amerika seferlerine uygulanan elektronik cihaz yasağının 5 Temmuz Çarşamba günü kalkmasını bekliyoruz" dedi.

ABD ve İngiltere, Mayıs ayında aldıkları kararla Türkiye'nin de içerisinde olduğu bazı ülkelerden yapılan direkt seferler için kabinde taşınan elektronik cihazlara kısıtlama getirmişti.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den flaş kabin yasağı açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...