Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2018 21:12

THY, İstanbul Havalimanı’ndaki uçuş ağını genişletiyor

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndan Adana ve Trabzon’a tarifeli uçuş başlatma kararı aldı.

THY, İstanbul Havalimanı’ndaki uçuş ağını genişletiyor
türk hava yolları,uçuş,istanbul havalimanı

29 Ekim’deki resmi açılış töreninin ardından 31 Ekim tarihinden itibaren İstanbul Havalimanı’nda tarifeli uçuşlara başlayan THY, buradaki uçuş ağını genişletme kararı aldı. İç hatlarda Antalya, Ankara ve İzmir’e; hış hatlarda ise Kıbrıs Ercan ve Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye her gün karşılıklı birer sefer gerçekleştiren THY, günlük 5 olan sefer sayısına iki yeni destinasyon ekledi. 

Adana ve Trabzon’a her gün sefer düzenlenecek 
 
Bu kapsamda Türk Hava Yolları, 10 Aralık’tan itibaren mevcut hatların yanı sıra Adana ve Trabzon’a haftanın her günü karşılıklı birer sefer olmak üzere haftada 7 frekans şeklinde bu destinasyonlara tarifeli uçuş gerçekleştirilecek. 
 
Bu hatlara seyahat etmek isteyen yolcular için bilet ücretleri de belli oldu. Yolcular İstanbul Havalimanı’dan Adana ve Trabzon’a 59 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...