Tgrt Haber
21 Ocak 2022 19:18

THY'den açıklama geldi: Uçuşlara kar engeli! Seferler iptal edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle yüzde 25 oranında azaltma yapılacağı açıklarken THY ise yolcularına hatırlatmada bulundu.

THY'den açıklama geldi: Uçuşlara kar engeli! Seferler iptal edildi
Sabiha Gökçen,thy,kar

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi, Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) ile Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yapıldı. 

KISITLAMA GETİRİLDİ

Açıklamada, “Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 22.01.2022 tarihinde yüzde 25 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir" denildi.

46 SEFER İPTAL EDİLDİ

Olumsuz hava koşullarına bağlı olarak seferlerde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek toplam 46 iç ve dış hat seferi iptal edildi.

 

THY’DEN HATIRLATMA GELDİ

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle hatırlatmada bulundu. Üstün Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

THY'den açıklama geldi: Uçuşlara kar engeli! Seferler iptal edildi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...