Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2015 10:27

Tolga Zengin şehit ailesine ev aldı

Tolga Zengin, Sultanahmet’teki saldırıda şehit olan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine yardımda bulundu.

Tolga Zengin şehit ailesine ev aldı
sultanahmet, şehit, şehit ailesi, ev aldı,Tolga Zengin, Kenan Kumaş,

Vahdet Gazetesi'nin haberine göre; Ge­çen haf­ta İs­tan­bul Sul­tan­ah­me­t’­te bu­lu­nan Tu­rizm bü­ro­su­na bir Rus te­rö­ris­tin dü­zen­le­di­ği sal­dı­rı­da ha­ya­tı­nı kay­be­den Trab­zon­lu po­lis me­mu­ru Ke­nan Ku­maş için si­yah-be­yaz­lı­la­rın kap­ta­nı boş dur­ma­dı. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci, Şe­hit Ku­ma­ş’­dan ge­ri­ye ka­lan kız ço­cu­ğu ve eşi için alın­ma­sı plan­la­nan ev için yük­lü mik­tar­da ba­ğış­ta bu­lun­du.
TAKIMI DA TEŞ­VİK ET­Tİ
Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­ası­nın da des­tek ver­di­ği şe­hit polisin ailesine ka­yıt­sız kal­ma­yan milli kaleci Tol­ga Zen­gi­n’­in 50 bin li­ra ci­va­rın­da bir ba­ğış­ta bu­lu­nduğu öğrenilirken, ken­di yap­tı­ğı bu fe­da­kar­lı­ğın ya­nı sı­ra ar­ka­daş­la­rı­nı da teş­vik et­ti­ği ifade edildi. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci­nin takım arkadaşı Dem­ba Ba ve di­ğer ba­zı oyun­cu­la­rı da des­tek ko­nu­sun­da ik­na et­ti­ği ve alı­na­cak evin pa­ra­sı­nın bü­yük oran­da ta­mam­lan­dı­ğı be­lir­til­di.
ONUR DA BA­ĞIŞ­ YAPTI
Yap­tı­ğı yar­dı­mın du­yul­ma­sı­nı is­te­me­yen Be­şik­taş­lı fi­le bek­çi­si­nin mem­le­ke­tin­de­ki bu ola­ya ka­yıt­sız kal­ma­ma­sı Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­asın­da da tak­dir top­la­dı. Öte yan­dan Trab­zons­por'un ba­şa­rı­lı fi­le bek­ci­si Onur’un ba­ğış­ta bu­lun­du­ğu öğ­re­nil­di 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...