Tgrt Haber
14 Ağustos 2015 00:20

TOMA'ya roketli saldırı, 2 polis yaralandı

Silvan'da YDG-H'lilerin ilçe merkezinde TOMA aracına yaklaşık 20 metre mesafeden roketatarla düzenledikleri saldırıda 2 polis yaralandı.

TOMA'ya roketli saldırı, 2 polis yaralandı
toma, roket,

Saldırganlar kaçarken yaralı polisler olay yerine gelen ambulansla götürüldüğü Silvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlçede kaçan saldırganları yakalamak için polisin düzenlediği operasyonlar sürerken, zaman zaman mahallelerden silah sesleri duyuldu. Bu arada saldırganların Askeri Kışla'nın nöbetçi kulübesine el yapımı patlayıcı ile yaptığı saldırıda ise yaralanan olmadı.

PATLAYICI TUZAKLADILAR

Mahallelerde polisin girişini engellemek için barikat kuran YDG-H'liler bu barikatları patlayıcılarla tuzakladığı belirlendi. Barikatların çevresinde bulunan göstericilerin ellerinde silah ve roketatarlar olduğu öğrenildi. Olaylar nedeniyle ilçede halkın büyük bölümünün evlerine çekildiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...