Tgrt Haber
09 Mart 2014 18:04

Topbaş Erzurumlular gecesine katıldı

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı dolayısıyla Bostancı Gösteri Merkezi’de düzenlenen törene katılan Başkan Kadir Topbaş, 'Erzurum’un kurtuluşunda dedesi şehit olmuş biri olarak bugünün benim için ne kadar anlamlı olduğunu anlatamam' açıklamasında bulundu.

Topbaş Erzurumlular gecesine katıldı
yerel seçimler, Başkan Kadir Topbaş, Erzurumun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı, Bostancı Gösteri Merkezi, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı,

Erzurum’un Ermeni işgalinden kurtuluşunun 96. Yılı (12 Mart 1918) Bostancı Gösteri Merkezi’de düzenlenen törenle kutlandı. Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun yanı sıra, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Salonu dolduran Erzurumlulardan büyük ilgi gören Başkan Kadir Topbaş’ın konuşması sık sık ‘İstanbul seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarıyla kesildi. Anadolu’nun sevgi ve hoşgörüyle yoğrulduğunu belirterek, “Bu topraklar için kanını, canını veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Katledilen analarımızı, bacılarımızı, dedelerimizi de insanlarımızı da hayırla yad ediyorum. Erzurum’un kurtuluşunda dedesi şehit olmuş biri olarak bugünün benim için ne kadar anlamlı olduğunu anlatamam” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...