Tgrt Haber
20 Mart 2014 18:42

Topbaş Gaziosmanpaşa'ya 3 müjde birden verdi

Gaziosmanpaşalılara seslenen İBB Başkanı Kadir Topbaş, ilçeden geçen tramvayın metroya çevrileceğini söyleyerek, ilçeye Türkiye'nin en büyük kütüphanesini yapmayı planladıklarını söyledi.

Topbaş Gaziosmanpaşa'ya 3 müjde birden verdi
gaziosmanpaşa, kadir topbaş, istanbul, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

Topbaş,Rami Kışlası'nda oluşturulacak kütüphaneye ulaşacak teleferiği de ilçenin merkezine indireceklerini müjdeledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçime günler kala seçim turlarını hızlandırdı. Sabah saatlerinde Büyükçekmece ilçesinde seçim bürosu açan Topbaş, daha sonra Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Seçim otobüsü ile Beylikdüzü sokaklarında gezen Topbaş'ın otobüsünün önünü kesen vatandaşlar, Topbaş'ın kucağına bebek uzattı. Bir süre bebeği seven Topbaş, bebekle vatandaşları selamladı. Beylikdüzü ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıya kısa bir ziyarette bulunan Topbaş, salonun kendisini beklediğini görünce teşkilat yöneticilerine 'daha çok kalmak isterdim' dedi. Topbaş, daha sonra Gaziosmanpaşa'da AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe geçti. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşların bulunduğu yemekte İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Recep Koral ile AK Parti GOP Belediye Başkanı Adayı Hasan Tahsin Usta da yer aldı.
EDİRNEKAPI-HABİPLER TRAMVAY'I METRO OLACAK
Toplantıda konuşan Topbaş, Edirnekapı-Habipler Tramvay hattını, Vezneciler ve Arnavutköy'e kadar uzatıp, metroya çevrileceğini ifade ederek, "İnşallah bu metroyu ileride Gaziosmanpaşa Meydanı'na da getiririz" dedi. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun 3 istasyonla Gaziosmanpaşa'ya da hizmet vereceğini, ilçenin sınırlarından geçen söyleyen Topbaş "Bu hattın keyfi başka olacak, treni de kaldıracağız" şeklinde konuştu.
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ GAZİOSMANPAŞA'YA
Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden birisinin Rami Kışlası'nda oluşturacağını ifade eden Topbaş, "Kışlayı teleferikle Vialand'a, Miniaturk'e Eyüp Sultan'a kadar uzatacağız. Bu teleferiği inşallah Gaziosmanpaşa Meydanı'na kadar indireceğiz" dedi.
"HİÇBİR ŞEY KAYIT DIŞI DEĞİL, HERŞEY ORTAYA ÇIKIYOR"
Bazı siyasilerin vaadlerin seçim meydanında kaldığını ifade eden Topbaş, "Hiçbir şey kayıt dışı değil, görüyorsunuz, her şey ortaya çıkıyor. Bunlar da ortada" dedi.
3. HAVAALANININ YERİ DEĞİŞTİ ÇÜNKÜ
3. havaalanının daha önce Silivri'ye yapılmasını planladıklarını ifade eden Topbaş, havaalanın yerinin değişmesini şöyle açıkladı: "Mesafe çok uzun. 'Hızlı tren bile yapsanız olmaz' dediler. Kent dikdörtgen gibi uzun, merkez ortada. Onun için 'böyle bir yer lazım' dediler. 'En ideali deniz üzerinden inmektir, bütün dünyada böyledir' dediler. Orada krater hakline gelmiş arazide bunu yapmak istiyorlar. Yapılıyor, vay efendim şöyle, böyle."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...