Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 14:43

Son dakika... OHAL düzenlemesinde revizyon: İhraç ve gözaltı süresi indirildi

Son dakika haberi: AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ihraç ve gözaltı süreleri ile ilgili düzenlemenin 3 yıl uzatılmasına ilişkin torba yasada revizyona gidildiğini açıkladı. Buna göre, OHAL ile ilgili düzenlemede ihraç ve gözaltı sürelerine ilişkin maddenin yürürlülük süresi 3 yıldan 1 yıla düşürüldü.

Son dakika... OHAL düzenlemesinde revizyon: İhraç ve gözaltı süresi indirildi
meclis,OHAL

AK Parti, torba teklifinde OHAL eleştirileri yapılan 2 maddede değişiklik yaptı.  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, gözaltı sürelerinin 3 yıl daha uzatılması teklifini revize ederek 1 yıla indirdiklerini belirtti.  Yine teklifle, terör örgütleriyle mücadele kapsamında kamu görevlilerinin görevden uzaklaştırılması, ihracı, rütbelerin geri alınması, mesleğe ilişkin unvanların kullanılmaması 31 Temmuz 2021’den itibaren 3 yıl daha uzatılıyordu. Bu düzenlemede süre uzatımı 3 yıl değil 1 yılla sınırlandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...