Tgrt Haber
16 Eylül 2021 09:46

Tostçu Mahmut son yolculuğuna uğurlandı

Niğde’de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden ‘Tostçu Mahmut' olarak bilinen Anıl Kurt, memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Tostçu Mahmut son yolculuğuna uğurlandı
Tostçu Mahmut,Niğde,kaza

Sosyal medyada fenomen olan ‘Tostçu Mahmut’ lakaplı Anıl Kurt, İstanbul şubesinin açılışı için giderken Ulukışla'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kurt’un kazadan önce aracının 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı. Müslüm Gürses şarkısı dinlerken, saatte 206 kilometre hızla ilerlediğini gösteren hız göstergesini cep telefonuna kaydeden Kurt’un başka bir paylaşımında ise ‘Daha yeni başladık’ notunu düştüğü ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Anıl Kurt'un Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otopsi işlemleri tamamlandı. Kurt'un cenazesini babası Mahmut ve kardeşi İbrahim teslim aldı. Ayakta durmakta zorlanan Baba Mahmut Kurt, "Tüm insanlar hakkını helal etsin oğluma” dedi.Anıl Kurt'un cenazesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsinin ardından helallik alınması için Adana'da Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'ndeki iş yeri ve evinin olduğu sokağa götürüldü. Burada bekleyen Kurt'un ailesi ve sevenleri, gözyaşı döktü. Kurt'un cenazesi, Küçükoba Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

ANNEDEN ACI VEDA

Anıl Kurt’un acılı annesi Selma ve babası Mahmut Kurt gözyaşlarına boğuldu. Anne Kurt’un “Seni böyle mi karşılayacaktım, memleketine böyle mi dönecektin” diyerek ağlaması herkesin yüreğini yaktı.

Tostçu Mahmut son yolculuğuna uğurlandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...