Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2021 22:14

'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın susmayı seçti

Binlerce kişinin dolandırıldığı Çiftlik Bank davasının 2 numaralı sanığı Fatih Aydın'ın sorgusuna başlandı. Ancak Aydın, emniyetteki sorgusunda ifade vermeyerek susma hakkını kullandı.

'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın susmayı seçti
FATİH AYDIN,TOSUNCUK,MEHMET AYDIN,ÇİFTLİK BANK

Çiftlik Bank davasının kilit isimlerinden Fatih Aydın'ın emniyetteki sorgusunda sessiz kaldı. Polise ifade vermeyen ve susma hakkını kullanacağını söyleyen davanın 2 numaralı sanığı Fatih Aydın'ın yarın Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edileceği bildirildi.

Kardeşi Mehmet Aydın ile kurdukları 'Çiftlik Bank' sistemi üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yürütülen davanın iki numaralı sanığı Fatih Aydın, 3 aydır gözaltında tutulduğu Uruguay’dan Salı günü Brezilya üzerinden Türkiye'ye getirilmişti. Çiftlik Bank Davası'nın iki numaralı sanığı Fatih Aydın’ın polise ifade vermediği ve susma hakkını kullanacağını söylediği öğrenildi. Fatih Aydın’ın yarın sabah erken saatlerde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edileceği bildirdi.

AVUKAT DA İSTEMEMİŞTİ

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi olan Fatih Aydın için onlarca sayfadan oluşan bir soru listesi hazırlandığı, avukat tutmayan sanığa İstanbul Barosu'ndan bir avukat tahsis edildiği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...