Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2021 14:13

Tosuncuk'un villası kaçak çıktı

Çiftlik Bank’ın "Tosuncuk" lakaplı kurucusu Mehmet Aydın'ın memleketi Giresun’da yaptırdığı villa görünümlü evin kaçak olduğu ortaya çıktı.

Tosuncuk'un villası kaçak çıktı
tosuncuk,mehmet aydın,çiftlik bank,giresun

Kamuoyunda ‘Tosuncuk’ olarak bilinen ve binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın Giresun’daki villa görünümlü evinin kaçak olduğu ortaya çıktı.

TOSUNCUK’UN VİLLASI KAÇAK ÇIKTI

Giresunlu olan Mehmet Aydın’ın memleketinde yaptırdığı villanın kaçak olduğu ortaya çıktı. Babası Murat Aydın’ın adına kayıtlı olan villa görünümlü ev 2016 yılında Aydın tarafından yaptırıldı. Babası vefat edince evin annesi Fatma Aydın’a kaldı.

Tosuncuk'un villası kaçak çıktı

TOSUNCUK’UN KAÇAK VİLLA YIKILACAK

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın ise her tarafı güvenlik kameralarıyla çevrili evde sadece bir kez kaldığı öğrenilirken evin yıkımı için işlem başlatılacağı öğrenildi.

Tosuncuk'un villası kaçak çıktı

Türkiye Mehmet Aydın ismini 2016 yılında tanıdı. ‘Çiftlik Bank’ isimli internet sitesi üzerinden 132 bin 222 kişiyi dolandırıp 511 milyon dolar vurgunu yaptı. Aydın, 120 milyon liradan fazla para ile yurdu terk etti. Geçtiğimiz günlerde Brezilya’da teslim olan Aydın Türkiye’ye getirildi.

Tosuncuk'un villası kaçak çıktı

Öte yandan 3 Temmuz'da İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan Aydın'ın yanında getirdiği ve polis ekiplerince incelenen yaklaşık 300 sayfalık evrak müfettiş raporları ile karşılaştırılmıştı. Aydın'a sorulmak üzere hazırlanan yaklaşık 60 sayfalık soruların da bulunduğu ifade alma işlemi sürerken yürütülen soruşturma kapsamında gizlilik kararı alındığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...