Tgrt Haber
09 Eylül 2015 14:20

Trabzon Otogarı’nda tehlikeli gerginlik

Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde doğu illerine gitmeye çalışan 2-3 kişilik bir grubun otobüs bileti almaya çalıştığı sırada yaşanan tartışma gerginliğe neden oldu.

Trabzon Otogarı’nda tehlikeli gerginlik
trabzon,otogar,tehlikeli gerginlik,

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Maçka ilçesindeki rehabilitasyon merkezine tedavi için Siirt’ten geldikleri belirtilen biri sakat 3 kişi ile dün hastanede çıkan ve büyüyen gerginlik bugün de devam etti. Siirtli vatandaşların hastaneden taburcu edilerek Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gelmesi üzerine gerginlik otobüs terminaline sıçradı. "Terör propagandası yapılıyor" iddiası terminalde de sürünce grup ile terminaldeki vatandaşlar arasında gerginliğe neden oldu. Polis ekiplerinin araya girmesi ile 2-3 kişilik grup bir otobüs firmasının yazıhanesinin içerisine alınırken, çok sayıda kişi darp ettikleri şahısların otobüs terminali dışına çıkartılmasını bekledi.
Terminale gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da kızgın kalabalığı sakinleştirmek için bir konuşma yaparken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kalabalığın dağılmaması üzerine bölgeye TOMA aracı çağrılırken, aracın çağrılması kalabalığın tepkisine neden olunca araç tekrar bölgeden geri gönderildi. Yaklaşık 2,5 saatlik bekleyişin ardından 2-3 kişilik grup polis kıyafeti giydirilerek kalabalığın dikkati çekilmeden binadan çıkartılarak tedavileri için hastaneye götürüldü. Öte yandan toplanan kalabalık ise olaysız şekilde dağıldı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...