Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2016 10:38

Trafik kavgası ölümle sonuçlandı!

Bursa'da trafikteki bir gerginlik sebebiyle 2 grubun tartışmasında bıçaklar çekildi. Kalbinden yaralanan Recep Altınışık kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trafik kavgası ölümle sonuçlandı!
bursa, kavga,

Olay, Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üçgen Park önünde bir aracın üstlerine doğru sürmesinden rahatsız olan 29 yaşındaki Recep Altınışık, Necati N. ve İsmail B., aracı bir süre takip etti. Kısa süre sonra Çeşme Sokakta karşılaşan gruplar aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle araçtan çıkan bir şahıs bıçak çekerek Altınışık'a ve arkadaşlarına saldırdı. Kavga esnasında kalbine ve karnına aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Altınışık, olay yerine gelen Acil Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altınışık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Altınışık'ın arkadaşları İsmail B. ve Necati N. ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren arkadaşları polis ekipleri sakinleştirdi. Necati B.'nin polis ekiplerine "Beni arkadaşıma götürün" şeklinde feryadı yürekleri dağladı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...