Tgrt Haber
18 May 2017 03:46

Trump'ın papaz isteğine Erdoğan'dan FETÖ cevabı

Beyaz Saray'daki Erdoğan- Trump zirvesine damga vuran 'Papaz Andrew Brunson' konusu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trump'ın papaz isteğine Erdoğan'dan FETÖ cevabı
erdoğan, papaz, abd, trump,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Donald Trump'ın FETÖ meselesiyle ilgili olarak Obama’dan farklı göründüğünü belirtti.

İşte Erdoğan'ın konuya ilişkin soruya verdiği cevap:

FETÖ meselesinde ABD’de bir tavır değişikliği gördünüz mü? İadesi veya sınırdışı edilmesi söz konusu olabilecek mi? En azından 15 Temmuz ve FETÖ ilişkisi konusunda ikna olmuş gözüküyor mu?

Trump’ın daha farklı bir havası var. Obama’dan farklı görünüyor. Belli ki onun da zihninde bazı soru işaretleri oluşmuş durumda.

ERDOĞAN'DAN PAPAZ'I İSTEDİ

Görüşmemizde onlar da İzmir’de tutuklu bulunan Amerikalı Protestan din adamı Andrew Brunson’u gündeme getirdiler. Kendilerine bu kişinin FETÖ yapılanmasıyla iltisaklı olmasından dolayı yargılanmakta olduğunu belirttik. İlgili bakanlıkların tüm bu konularla ilgili olarak karşılıklı çalışmaları hususunda mutabık kaldık. FETÖ meselesinde Amerikan yönetiminden FBI’ın özel bir soruşturma komitesi oluşturmasını, çalışma grubu kurmasını talep ettik.

Peki onlar bu öneriye nasıl baktılar?

Kayıtlara aldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...