Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2015 16:19

TSK, 'Kalaşnikoflu 5 kişi yakalandı'

Genelkurmay Başkanlığı, Dicle Nehri üzerinden Türkiye'ye geçmek isteyen 5 kişi, Kalaşnikof tüfeklerle yakalandığını açıkladı.

TSK, 'Kalaşnikoflu 5 kişi yakalandı'
tsk, kalaşnikof, yakalama,

Genelkurmay Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan bilgiye göre, Türkiye-Suriye sınırında, Kara Kuvvetleri 1'inci Hudut Alayı (Şırnak) Kavaközü Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Suriye'den Türkiye yönüne, Dicle Nehri üzerinden botla geçmeye çalışan 5 kişi tespit edildi. Bu konuda şu bilgilere yer verildi: "Tespit edilen bu durum üzerine, derhal bölgeye Hudut Devriye Timi sevk edilmiş, yapılan müdahale sonucunda, 4 Suriye uyruklu ve 1 Türk vatandaşı sivil şahıs yakalanmıştır. Şahısların yapılan üst araması ve arazi taraması neticesinde, iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, iki adet şarjör ve 60 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Şahıslar ve ele geçirilen silah ile mühimmat, Şırnak Silopi İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...