Tgrt Haber
17 Şubat 2016 13:19

TSK PYD'ye göz açtırmıyor

TSK, Kilis’teki birliklerden obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD mevzilerini aralıklarla vurmayı sürdürüyor.

TSK PYD'ye göz açtırmıyor
tsk,pyd,

Edinilen bilgiye göre, 5 günden itibaren TSK, Kilis’teki Akçabağlar üst bölgesi ile Yüksektepe Hudut Karakolu'nda konuşlu bulunan birlikler, keşif ve gözetleme birliklerinden aldığı koordinat ile İnsansız Hava Aracı'ndan (İHA) alınan görüntüleri değerlendirerek, son teknolojik imkan kullanarak fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD’nin kontrolündeki Minak Havaalanı, Telrıfat ve Şavarikat bölgelerine mevzilerini vurmayı aralıklarla sürdürüyor.
 Sabah erken saatlerde Kilis’teki Akçabağlar üst bölgesinden yola çıkan fırtına obüs topları, tank, zırhlı araç ve topçu bataryalarının Yüksektepe Hudut Karakolu içerisine konuşlanarak, Suriye’deki PYD mevzilerini vurmayı sürdürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...