Tgrt Haber
07 Aralık 2021 15:38

TSK ve MİT'ten PKK'ya geçit yok! 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi." ifadelerini kullandı.

TSK ve MİT'ten PKK'ya geçit yok! 4 terörist etkisiz hale getirildi
tsk,mit,msb,milli savunma bakanlığı,terörist

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile duyurulan hava harekatında, 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Yapılan paylaşımda Irak'ın kuzeyindeki terör inlerinin yerle bir edildiği ifade edilirken hava harekatına ilişkin bir de video yayımlandı. 

TSK ve MİT'ten PKK'ya geçit yok! 4 terörist etkisiz hale getirildi

Paylaşamda şu ifadelere yer verildi:

"Irak’ın kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...