Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2015 13:24

Tugay Komutanı şehit anne ve babalarının ellerini öptü

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Asri Mezarlıkta bulunan şehitliği ziyaret ederek, şehit anne ve babalarının ellerini öpüp mezarlara karanfil bıraktı.

Tugay Komutanı şehit anne ve babalarının ellerini öptü
Tugay Komutanı, şehit anne, şehit baba,

Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep Asri Mezarlık içinde bulunan şehitliği ziyaret eden 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, şehit anne ve babalarının ellerini öpüp şehitlerin mezarına karanfil bıraktı. Soysal'a eşi ve çok sayıda rütbeli asker de eşlik etti. Şehit yakınlarıyla sohbet eden Soysal, her gün istedikleri zaman, hangi konuda olursa olsun şehit ailelerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve istedikleri zaman sorunlarını kendileriyle paylaşabileceklerini söyledi. Bütün şehit mezarlarını teker teker gezip karanfil bırakan Soysal, ailelerin bayramını kutlayarak, çocuklarla fotoğraf çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...