Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 17:35 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 17:41

"Tükürük kavgası" cinayetle son buldu! Balkonda pusu kurup ateş etti: Eski milli atlet öldü

Adana’da altlı üstlü oturan iki komşu arasında tükürme nedeniyle kavga çıktı. Eski milli atlet Ahmet Pekyen komşusunun silahlı saldırısında hayatını kaybetti.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
"Tükürük kavgası" cinayetle son buldu! Balkonda pusu kurup ateş etti: Eski milli atlet öldü
adana,cinayet,ahmet pekyen

Adana’da apartmanda altlı üstlü oturan iki komşunun "balkondan tükürme" kavgası kanlı bitti. Eski milli atletlerden Ahmet Pekyen komşusunun silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti

PEKYEN AİLESİNE ÖLÜM TEHDİDİ

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı apartmanın 3’üncü katında oturan 33 yaşındaki Lokman D., alt kat komşusu 31 yaşındaki Onur Pekyen’in başına tükürünce tartışma çıktı. Komşuların kavgası, 66 yaşındaki baba Ahmet Pekyen’in araya girmesiyle sonlandı. Kavga sırasında Lokman D.’nin, Pekyen ailesini “Sizi öldüreceğim” diyerek tehdit ettiği öne sürüldü. Ayrıca bir yıldır balkondan çöp attığı iddia edilen Lokman D. ile Pekyen ailesi arasında husumet olduğu öğrenildi.

"Tükürük kavgası" cinayetle son buldu! Balkonda pusu kurup ateş etti: Eski milli atlet öldü

AV TÜFEĞİYLE VURDU

Bu sabah av tüfekli saldırıya uğrayan Ahmet Pekyen’in, tükürük kavgası nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı. Lokman D.’nin, elektrik teknisyeni Onur Pekyen’i işten dönüş saatini takip edip balkonda beklemeye başladığı belirlendi. Bu sırada baba Ahmet Pekyen’in, oğlunun kavgaya karışmaması için apartmanın önüne geldiği, o esnada Lokman D.’nin, balkondan baba Pekyen'e ateş açtığı belirtildi.

"Tükürük kavgası" cinayetle son buldu! Balkonda pusu kurup ateş etti: Eski milli atlet öldü

ZANLI CİNAYET SİLAHIYLA YAKALANDI

Silahlı saldırının ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Lokman D.’yi cinayette kullandığı av tüfeğiyle birlikte yakalandı. Emniyete götürülen Lokman D.’nin, sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Pekyen’in yeğeni Ahmet Geçgin, “Üst kat komşusu sürekli balkondan çöp attığı için aralarında tartışma yaşanıyordu. Dün de kuzenimin başına tükürünce aralarında kavga çıkmış. Şüpheli de kuzenimin iş çıkış saatinde balkonda pusu kurmuş. Babasını görünce ona ateş etmiş” diye konuştu.

Ortaokul yıllarında atletizm milli takımına seçilen, Türkiye birincilikleri bulunan ve Balkan Şampiyonası'nda 6'ncı olan Ahmet Pekyen’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...