Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2022 20:46 - Güncelleme : 23 Nisan 2022 23:30

Tunceli’de Eren Kış-23 operasyonunda 5 sığınak yerle bir edildi

Türkiye art arda düzenlediği operasyonlarla terör örgütlerine ağır darbe indiriyor. TSK teröristlerin inlerine girmeye devam ediyor. Tunceli’de Eren Kış-23 operasyonunda 5 sığınağın imha edildiği duyuruldu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Türk güvenlik güçleri teröre ağır darbe indirmeye devam ediyor...
Türk güvenlik güçleri teröre ağır darbe indirmeye devam ediyor...

Türkiye sınır içi ve sınır dışında terör örgütlerine yaptığı operasyonlarla ağır darbe indirdi.

Suriye’nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 1 günde 65 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı devam eden operasyonlara ilişkin, "Yapılan her türlü taciz ve saldırılara anında ve misliyle karşılık verilecek. TSK'nin operasyonları ile oluşan huzur ve güven ortamının bozulmasına asla izin verilmeyecektir.’’ dedi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Tunceli’de de devam eden Eren Kış-23 (Mercan Dağları) operasyonunda 5 sığınak imha edildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Eren Kış -23 (Mercan Dağları) operasyonu kapsamında, İl Jandarma Komutanlığımızca Tunceli-Ovacık kırsalında bugün gerçekleştirilen operasyonda 5 sığınak içerisinde; 1 adet küçük tüp, 4 adet pil bloğu, 20 metre elektrik kablosu, 16 çift ayakkabı, 3 litre gres yağı, 1 adet ekmek sacı, 10 kg un, 10 kg peynir, 20 kg zeytin, 3 adet testere, 1 adet kürek ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir” denildi.

Tunceli’de Eren Kış-23 operasyonunda 5 sığınak yerle bir edildi

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...