Tgrt Haber
25 Kasım 2016 22:41

Tunceli'de PKK'ya ait sığınak bulundu

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ndeki Ahpanos Vadisi'nde, içerisinde patlayıcı maddeler ve yaşam malzemeleri olan PKK terör örgütüne ait sığınak bulundu.

Tunceli'de PKK'ya ait sığınak bulundu
tunceli, ovacık, pkk, sığınak,

Ovacık İlçesi'ndeki Ahpanos Vadisi'nde güvenlik güçlerinin yaptığı arama-tarama faaliyeti sırasında, içerisinde patlayıcı maddeler ve yaşam malzemeleri olan PKK terör örgütüne ait sığınak bulundu.

Tunceli Valiliği tarafından konuşa ilişkin yapılan yazılı açıklama şöyle:

"23 Kasım 2016 günü güvenlik güçlerimizce bölücü terör örgütü mensuplarının kış üslenmesinde kullanılacağı değerlendirilen İlimiz Ovacık ilçesi Ahpanos Vadisinde sığınak/barınakları imha etmek, terörist unsurları etkisiz hale getirmek maksadıyla icra edilen arama/tarama faaliyeti sonrasında teröristlere ait sığınak içerisinde; 50 kilo amonyum nitrat, 10 adet tüp, 1 adet jeneratör, çok sayıda gıda, giyim, tıbbi malzeme ve çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiş olup Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yerinde imha edilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...