Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2014 16:07

Tunnel Expo 28 Ağustos'ta açılacak

Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Tunnel Expo) 28 Ağustos'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde açılacak.

Tunnel Expo 28 Ağustos'ta açılacak
Tunnel Expo, 28 Ağustos'ta açılacak, Tunnel Expo açılış tarihi,

Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Tunnel Expo) 28 Ağustos'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde açılacak. Demos Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, sektördeki ilk ihtisas fuarı niteliğinde olacak tünelcilik fuarı, toplam 10 bin metrekarelik kapalı alanda ve 2 salonda yapılacak. Bunun yanında 15 bin metrekarelik açık alan, makine ve ekipmanlarını sergilemek isteyen firmalar için ayrılacak. Tunnel Expo'ya yaklaşık 100 şirketin ve yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 15 bin ziyaretçinin katılması hedefleniyor. İnşaat şirketleri, proje firmaları, kamu kurumları, üst düzey meslek kuruluşları, mühendisler, mimarlar, konsorsiyumlar, danışmanlık firmaları, belgelendirme kuruluşları, iş makinesi kiralama şirketleri, üniversiteler ve mesleki eğitim merkezleri sektörlerinin ziyaretçi profili içinde yer alması bekleniyor.
Fuar süresince, Tünelcilik Derneği tarafından alanında uzman akademisyenlerce "shortcourse"lar düzenlenecek, isteyen katılımcılara bu hizmet sağlanacak. Fuar 31 Ağustos 2014 tarihine kadar açık kalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...