Tgrt Haber
24 Şubat 2015 14:43

TÜRGEV yurt hizmetini genişletiyor

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla yarın İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'da yeni yurt açılışları gerçekleştirecek.

TÜRGEV yurt hizmetini genişletiyor
TÜRGEV, yurt hizmeti

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla yarın İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'da yeni yurt açılışları gerçekleştirecek.
Vakıftan yapılan açıklamada, kız öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla verilen yurt hizmetinin yeni illere taşınarak, yurtiçindeki hizmet alanının genişletildiği belirtildi.
İstanbul, Konya, Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da yarın eş zamanlı açılışların gerçekleştirileceği belirtilerek, Ankara'daki toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı kaydedildi.
İstanbul'daki yurdun açılışının ise TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...