Tgrt Haber
31 May 2015 20:59

Türk Hava Kuvvetleri'nden gövde gösterisi

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 104. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İzmir'de görkemli bir gösteri düzenledi.

Türk Hava Kuvvetleri'nden gövde gösterisi
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı&tt2;nın 104. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İzmir&tt2;de görkemli bir gösteri düzenledi.

2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluşunun 104'üncü yılı “Türkiye Hava Gösterisi 2015" adlı etkinlikle kutlandı.Kutlamalar kapsamında, Solo Türk, Türk Yıldızları'nın sergilediklerinin yanı sıra ve birçok gösteri uçuşu yapıldı.Ayrıca Türk mühendisler tarafından yapılan Hürkuş da ilk kez Ankara dışında uçtu.Gösterileri, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk de izledi. “Türkiye Hava Gösterileri 2015" adlı etkinlik kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri envanterindeki, Boeing AEW&C erken hava uyarı ve kontrol uçağı ile F-16'ların da bulunduğu, helikopter ve uçaklar ziyaretçiler tarafından yakından görülebildi.Halka açık ve ücretsiz olan etkinlik kapsamında, Türk Hava Kurumu motorlu yelken kanat, model hava araçları, Ali İsmet Öztürk, Solo Türk, helikopter ve Türk Yıldızları gösteri uçuşları yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...