Tgrt Haber
29 May 2021 10:42

Türk SİHA'larına övgü dolu sözler

Türkiye’nin SİHA’ları dünya genelinde büyük bir itibar kazandı. Çevrimiçi düzenlenen Türkiye’nin SİHA’ları adlı panelde Türk SİHA’larına övgü dolu sözler geldi.

Türk SİHA'larına övgü dolu sözler
bayraktar tb2,,SİHA,

Türkiye'nin SİHA'ları çevrim içi panelde ele alındı. Türk SİHA'larına övgü dolu sözler geldi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin drone teknolojisini hassas bir şekilde kullandığını belirtti.

Panelde yabancı katılımcılar ise Türk SİHA'ları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İngiltere Kraliyet Silahlı Kuvvetler Enstitüsü'nde Yardımcı Araştırmacı Dr. Ash Rossiter Türkiye’nin SİHA’larının prestijine vurgu yaptı. 

TÜRKİYE'Yİ STATÜ VE PRESTİJ SAHİBİ YAPTI

Rossiter açıklamasında, “Türkiye'nin başarılı bir yerli insansız hava aracı yeteneği sayesinde edindiğini düşündüğüm statüsü ve prestiji var” dedi.

Avrupa Dış İlişkiler Konseyi Kıdemli Üyesi Dr. Ulrike Franke ise SİHA’lar ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

TÜRK SİHA'LARI ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye’nin bu alanda oldukça güçlü bir ülke olduğunu belirten Franke, “Özellikle askeri silahlı insansız hava araçlarının sayısının diğer devletlere göre yüksek olması çok önemli. Ulusal piyasaya baktığımızda Türkiye’nin SİHA’ları çok önemli “ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...